Då årsmötet fastslagit  årets avgift till 300 kr kan man redan nu betala om man vill vara med. En förutsättning för att kunna genomföra alla aktiviteter och att man ska nyttja dem är att man betalar. Då numer fiskerätten ingår i fastighetsföreningen så får endast de som betalat medlemsavgift fiska i vår sjö. Detta gäller även för att senare köpa kräftfiskekort.

Vid betalning ange tomtnummer! Du behöver inte använda några skiljetecken, så till exempel fastighet med beteckningen Gladö 1:234 skriver helt enkelt endast 1234 som meddelande.

Ägarbyte, adressändring för kontaktuppgifter, ändrad hyresgäst (om detta hushåll vill vara externmedlem) anmäls helst via e-post till info@gladokvarn.se. Känner du grannar som hyr av någon berätta gärna för dem att de är välkomna in i vår förening och att det är ett krav att tex ha båt och fiska i vår sjö.

Skickar Du hellre brev är adressen: Gladökvarns Fastighetsägareförening, Mellantorpsvägen 9, 141 91 Huddinge.

Betala 300 kr till PG 16 25 53 – 2 (senast 30 juni)

4 reaktioner till “Betala medlemsavgift!

  1. Hej Ulf.
   Om du menar de med talong längst ner så har vi inte gjort det på några år de är dyra att trycka och det är bara ca 10 st som skickar med kuvert, de får skriva en egen. Men vi skickar med en liten papperslapp med samma uppgifter som här på hemsidan med häftet som går till tryck snart. Detta kommer i lådan förhoppningsvis redan i slutet på nästa vecka. mvh Anna

   Gilla

 1. Hej
  Bara för kännedom så har det ff inte kommit varken häfte eller ”papperslapp” om inbetalning av medlemsavgift i min brevlåda.
  Är det på G?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s