Vädret är på vår sidan midsommarstången är klädd och rest, fiskdamm, piltavlor och lotteristånd står redo och kiosken är välfylld med kall dryck och godsaker. Välkomna ner till Gladö kvarns gemensamma midsommarfirande från kl 15 idag. Här är lite fina bilder från förmiddagens arbete nere vid Festplatsen.

Läs mer under fliken MIDSOMMAR >

Den 21 juni (2019) är det dags för årets midsommarfirande, nere vid Festplatsen (vid Gladövägen/Hästvretesvägen).

Vi satsar på att göra midsommarfesten till en rolig och händelserik eftermiddag. Festen pågår kl 15-18. På kvällen är festplatsen stängd.

Midsommarens alla stånd och aktiviteter bemannas av ungdomar eller andra får betalt för att stå. Detta för att vi andra ska få fira midsommar tillsammans och för att det blir svårare och svårare att bemanna på frivillig basis.

Dock behöver vi hjälp på förmiddagen kl 10 för att sätta upp tält och iordningställa festplatsen samt klä midsommarstången. Dessutom behöver det vara  några som vaktar allt som är framställt mellan kl 12-14. Även dagen efter behövs det folk som kan hjälpa till att städa på festplatsen – givetvis med sedvanlig utdelning av godsaker bland de som hjälper till. Läs mer om detta nedan.

Om du vill bidra till att vi kan upprätthålla den mycket uppskattade traditionen så anmäl dig redan nu. Ställ upp en timme, ha trevligt och passa på att lära känna några grannar bättre. Maila i så fall till midsommar@gladokvarn.se eller ring fastighetsägareföreningens ordförande Anna Sundberg på 0731-82 00 91 och boka in dig. Ju fler vi blir, desto mindre tid tar det för varje person. Och det är roligt! Vi tar gärna in din intresseanmälan innan den 10 juni så vi hinner planera.

Midsommarschemat:

10.00: Alla som vill vara med och klä midsommarstången är välkomna. Ta gärna med ett fång blommor så startar vi midsommar tillsammans! Detta brukar vara klart framåt 11.30-12.

15.00: Midsommarfirandet startar! Dans, lekar, lotterier och musik!

17.00: Vinstdragningar och prisutdelningar.

18.00: Det gemensamma midsommarfirandet är slut nere vid Festplatsen.

Svea är redo i kiosken!

Fiskdammen är på plats för alla barn

Pilkastning, chokladhjul, bollträff i små hål och andra roliga tävlingar finns för leksugna!

Festplatsen är det som gäller.
Lekpaus i midsommarförberedelserna med Enya, Elise, Andrea, Svea – och Pella!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s