Under veckan har några tappra rustat upp tennisbanan så den är redo för spel. Under helgen kommer banan att vältas och från och med onsdag (29 april) är den redo för bokningar och spel! (ej direkt efter regn). Här kommer lite info om man är sugen på att lira lite tennis i vår/sommar:

🎾 Banan är öppen för alla som betalar medlemsavgift för tennisbanan (400 kr per år för Gladöbor, 800 kr för extern person*). Man anmäler sig genom att höra av sig till Tommy Tegelgård, han nås på 070-5746885.
* summa för medlemsskap för extern person justerad april 2020 efter styrelsemöte

🎾 Nytt för i år är att även personer utanför Gladö kvarn kan lösa medlemsskap. Vi vill så klart att banan används, et är ju det den är till för, plus att den också blir bättre/hårdare av många steg. Förhoppningen är så klart att vi blir fler i Gladö som kan/vill spela framöver! Kanske återupplivar vi storhetstiden när Gladös DM-mästerskap fick stängas för att det var för många som ville delta!

🎾 Som medlem får man en nyckel till hänglåset som hänger på dörren (den behöver låsas då det står massa saker inne på banan och det tidigare (tyvärr) både stulits och förstörts saker där). Man bokar just nu tid genom att fylla i schemat som sitter utanför banan. Man får till att börja med boka 2 h per gång (vill man boka längre så kontakta ansvariga (se nedan) så löser vi det). Framöver kommer det att gå att boka digitalt (krävs så klart om vi får in externa medlemmar).

🎾 Vi kommer även att sätta upp en lapp utanför där man kan skriva upp sig om man vill ”hitta en kompis” att spela mot, så att det inte är frånvaron av motståndare som det faller på. Så får vi en liten lista på tennisfolk i området som man kan kontakta när man är sugen på några slag.

🎾 Det finns så klart lite förhållningsregler, de sitter också uppe nere på banan. Det viktigaste är att man ”städar” banan efteråt (sopar hela banan och rengör linjerna).

🎾 Det finns numera även en tennisgrupp på Facebook där man kan gå med som medlem, så missar man ingen information, kan söka efter motståndarsök, etc. Gå gärna med där!

🎾 Frågor? Hojta nedan eller hör av er till Tommy (070-5746885) eller Lisa (0735203839).

PS: Om man vill testa att spela men inte har racket så hör av er till någon av oss ovan eller skicka ett meddelande på Facebook så ser vi till att man kan låna racket av någon som har och testa. DS

Tennisbanan rustas inför spel 2020. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s