Det finns flera återkommande och uppskattade gemensamma aktiviteter i Gladö kvarn under sommarmånaderna. Covid-19 påverkar så klart även oss och våra planerade event. Nedan kommer info kring vad som gäller sommaren 2020:

Midsommar

Midsommarfirandet vid Festplatsen 2020 är inställt. Givet FHM:s rekommendationer kring Covid-19 har styrelsen beslutat att inte att anordna något traditionsenligt, större midsommarfirande vid Gladö kvarns festplats i år. Det känns så klart supertråkigt att det inte blir något gemensamt firande, men givet situationen som är just nu så finns det inga andra beslut att ta.
Det skulle så klart kunna komma ändrade direktiv från FHM innan midsommar, men i och med att vårt midsommarfirande kräver både förberedelser och inköp som behöver göras redan nu i så fall, så behöver vi ta ett beslut idag.

Simskolan

Årets simskola planeras att genomföras 6–17 juli, i enlighet och med justeringar utifrån rekommendationer kring Covid-19. Läs mer på sidan för simskolan.

Gladö Summercamp

Årets summercamp planeras att genomföras under v 32, i enlighet och med justeringar utifrån rekommendationer kring Covid-19. Anmälan skickas till anna.sundberg10@gmail.com eller lisa.arnell@aller.se.

Gladöloppet

Årets Gladölopp (5 juli) planeras att genomföras, i enlighet och med justeringar utifrån rekommendationer kring Covid-19. Anmälan skickas till anna.sundberg10@gmail.com eller lisa.arnell@aller.se. Mer info kommer.

Bouleturneringen

Den populära bouleturneringen planeras att genomföras (16 juli), i enlighet och med justeringar utifrån rekommendationer kring Covid-19. Anmälan skickas till anna.sundberg10@gmail.com eller lisa.arnell@aller.se. Mer info kommer inom kort.

Höstmarknad

Höstmarknaden planerar vi att genomföra (5 sept), i enlighet och med justeringar utifrån rekommendationer kring Covid-19. Är du intresserad av att ställa upp ett bord, skicka gärna anmälan redan nu till anna.sundberg10@gmail.com eller lisa.arnell@aller.se. Mer info kommer.

Kräftfiske

Genomförs 7 augusti. Försäljning av kräftfiskekort sker tisdag den 4 augusti. Mer info kommer.

* * *

Samtliga aktiviteter i Gladö kvarn (inkl fiske och kräftfiske) kräver medlemsskap i Gladö kvarns fastighetsförening. Har du glömt att betala in så gör det gärna – det är allas medlemsskap som gör att vi kan genomföra alla aktiviteter och hålla Gladö kvarn levande med event, midsommar, tennisbanor och annat. Avgiften är 400 kr och betalas in på pg 16 25 53-2, märk med tomtnummer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s