Du har väl inte missat att betala medlemsavgiften för 2020? En grunt till och förutsättning för att vi ska kunna genomföra alla aktiviteter här i Gladö kvarn och även att man som boende här får vara med och nyttja dem är att man betalar årsavgiften till föreningen. Numera ingår även fiskerätten i fastighetsföreningen så endast de som betalat medlemsavgift får fiska i vår sjö. Detta gäller även för att senare köpa kräftfiskekort.

Äger Du flera fastigheter i Gladö kvarn och hyr ut någon av dessa, se till att dina hyresgäster blir externmedlemmar. Även de som hyr härute kan alltså vara med i vår förening och ta del av föreningens alla aktiviteter och medverka till att områdets intressen representeras på ett bra sätt och för att delta i midsommarfirande, fiske, boule, tennis m.m, samt att ha en båt i Kvarnsjön.

Ny avgift klubbades på årsmötet och är 400 kr (2019). Summan betalas in på pg 16 25 53-2, märk med förnamn, efternamn och tomtnummer (t ex 1234). Du behöver inte använda några skiljetecken, så till exempel fastighet med beteckningen Gladö 1:234 skriver helt enkelt endast 1234 som meddelande.

Ägarbyte, adressändring för kontaktuppgifter etc hittar du här >

Trevlig sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s