Höstmarknaden är ett populärt inslag i Gladö kvarn och sker 2020 den 5 september kl 12-15 nere på Festplatsen. Sälj själv eller kom och fynda!

Vi följer givetvis FHM:s riktlinjer så i år blir det en kombinerad höstmarknad nere på Festplatsen och en promenadloppis med tipsrunda (med fina priser!) i området.

Höstmarknaden
På Festplatsen kommer lokala företag och mathantverkare att finnas. I år säljs allt från hemkokt marmelad, nyskördade äpplen, hantverk, perenner, kaffebröd, honung etc. Boka ett bord och sälj dina produkter om du vill. Ta till vara, dela och gör själv är mottot. Kanske är du baktokig och vill sälja nybakta bullar, eller har mängder av perenner du vill sälja till dina grannar? Nere på Festplatsen kommer du även att kunna ta en kopp kaffe med tilltugg.

Loppis med tipsrunda
Utöver det blir det en loppis i området med bord vid olika tomter – helt i enlighet med FHM:s riktlinjer och restriktioner. Vilka bord som finns och var de är kommer du att kunna se på kartan du (under höstmarknadsdagen) kan hämta vid Festplatsen. Där kan du alltså även hämta ett tävlingsformulär till den tipsrunda som du gör medan du går mellan alla loppisbord.

Om du vill boka ett bord till höstmarknaden eller anmäla dig som försäljare till loppisen, skicka ett sms till Christine Coinberg på 0709606599 eller mejla till christine.coinberg@hotmail.com och ange ange vad du vill sälja, din adress och om du vill ha bord vid festplatsen eller vid ditt hus. Anmälan vill vi gärna ha senast den 30 augusti. Fastighetsägareföreningen lånar ut säljarbord så långt det räcker från kl 11.00.

Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s