Höstmarknaden är ett populärt inslag i Gladö kvarn och idag (5 sept) är det dags. Mellan kl 12-15 är det höstmaknad nere på Festplatsen + loppis över hela Gladö kvarn!

Vi följer givetvis FHM:s riktlinjer så i år blir det en kombinerad höstmarknad nere på Festplatsen + en promenadloppis med tillhörande tipsrunda (med fina priser!) i området.

På Festplatsen kommer lokala företag och mathantverkare att finnas. I år säljs allt från kött (lamm, nöt, get), korv, getost, bakat, chilisåser, hemkokt marmelad, nyskördade äpplen, hantverk, perenner, honung etc. Nere på Festplatsen kommer du även att kunna ta en kopp kaffe med tilltugg eller varför inte äta dagens lunch i någon av de foodtrucks som också finns på plats!

Utöver det blir det alltså en loppis i området med bord vid olika tomter – helt i enlighet med FHM:s riktlinjer och restriktioner. Vilka bord som finns och var de är kommer du att kunna se på kartorna du ser nedan samt utmärkta på vår Google maps-karta som du hittar här >

Gladö kvarn höstmarknad alla loppisar

Kartan går även att hämta vid Festplatsen under dagen idag. Där kan du alltså även hämta ett tävlingsformulär till den tipsrunda som du gör medan du går mellan alla loppisbord.

Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s