En ny, god, rolig (och förhoppningsvis välbesökt!) nyhet är att vi från och med idag kommer att ha foodtrucks på plats i Gladö kvarn varje fredag.

De foodtrucks som var på plats på höstmarknaden var så välbesökta och populära så vi har bett dem komma tillbaka. Det är sex olika som kommer att variera, en foodtruck per gång – vilken det är respektive vecka kommer du att se i Facebookgruppen där foodtruck-aktörerna själva kommer att lägga upp info och menyer. Det är så vi kommer att behöva anordna det här och förmedla info för att det ska fungera. Om du inte har Facebook så kolla med en granne eller vän i området.

Ikväll (11/9) är det Southern Soul Food som är på plats. De serverar Afro Caribbean och Cajun-inspirerad street food från den Amerikanska Södern.

Vid fint väder tar vi fram bord och man kan ta med sin egen dryck och njuta på plats och umgås. Det finns läsk att köpa i foodtrucken.

Plats: Festplatsen i Gladö kvarn.
Mat: Olika varje fredag – idag är det Soulistic Soul Food som är på plats (se mer nedan).
Mer info: Framför allt i FB-gruppen (gå gärna med där för uppdaterad info framåt)

Obs! Givetvis håller vi avstånd och är kloka givet att vi fortfarande har en pandemi som pågår. Eget ansvar och hänsyn till varandra gäller. 

Vi ses ikväll!

PS: Höstmarknaden var så lyckad och härlig så vi kommer även att anordna en julmarknad i år, mer info om datum kommer inom kort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s