Givet de nya restriktionerna och råden och läget med Covid-19 just nu så behöver vi ställa in årets julmarknad. Tråkigt så klart, men Covid-19 är ännu tråkigare. I tider som dessa är det otroligt viktigt att vi alla följer de råd som ges och inte, som tydligt förmedlats, gör undantag eller hittar sätt att gå runt råden.

Vi ses över möjligheten att kunna beställa produkter, kanske olika sorters julpaket, från matproducenterna och ha en vanlig utlämning, men vi återkommer kring det. Även här är det viktigt att vi förhåller oss till riktlinjerna.

Vi sparar alla våra planer till nästa år och hoppas att vi kan anordna en mysig julmarknad då istället.

Ta hand om er!

xxx

Med en lyckad och trevlig höstmarknad bakom oss har vi bestämt oss för att anordna en julmarknad i Gladö kvarn i år. Det blir den 19:e december, ett datum som är satt i förhållande till andra marknader som redan är inbokade.

Vi kommer att eftersträva närproducerat när det gäller mat– och dryckesprodukter och vill skapa en mysig och julig marknad med julpynt, julsaker, öppen eld, glögg och julig musik.

När: Lördag 19:e december kl 12–17.

Var: Gladö kvarn (Festplatsen, Gladövägen 60–64)

Om du själv har något du vill vara på plats och sälja, skicka ett mejl till lisa.arnell@aller.com och berätta vad det är du vill sälja. Vi kommer att eftersträva typiska julsaker så sitter du med virkade tomtar, julgransprydnader, julkransar, ljus eller liknande så hör gärna av dig med intresseanmälan.

Det finns bord och bänkar att låna ut, ange att/om du vill låna det, och i så fall hur många när du anmäler dig.

Vi kommer att gå ut med mer info framåt på affischer i Gladö kvarn och på Facebook, och mer när det närmar sig. Men detta är lite pre-information så save the date – och välkomna!

* * *

Vi följer givetvis, och som alltid, FHM:s riktlinjer och förhåller oss till de direktiv som råder när julmarknaden äger rum. Vi kommer att se till att det finns handsprit på plats. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s