Med en lyckad och trevlig höstmarknad bakom oss har vi bestÀmt oss för att anordna en julmarknad i Gladö kvarn i Är. Det blir den 19:e december, ett datum som Àr satt i förhÄllande till andra marknader som redan Àr inbokade.

Vi kommer att efterstrĂ€va nĂ€rproducerat nĂ€r det gĂ€ller mat– och dryckesprodukter och vill skapa en mysig och julig marknad med julpynt, julsaker, öppen eld, glögg och julig musik.

NĂ€r: Lördag 19:e december kl 12–17.

Var: Gladö kvarn (Festplatsen, GladövĂ€gen 60–64)

Om du sjÀlv har nÄgot du vill vara pÄ plats och sÀlja, skicka ett mejl till lisa.arnell@aller.com och berÀtta vad det Àr du vill sÀlja. Vi kommer att efterstrÀva typiska julsaker sÄ sitter du med virkade tomtar, julgransprydnader, julkransar, ljus eller liknande sÄ hör gÀrna av dig med intresseanmÀlan.

Det finns bord och bÀnkar att lÄna ut, ange att/om du vill lÄna det, och i sÄ fall hur mÄnga nÀr du anmÀler dig.

Vi kommer att gĂ„ ut med mer info framĂ„t pĂ„ affischer i Gladö kvarn och pĂ„ Facebook, och mer nĂ€r det nĂ€rmar sig. Men detta Ă€r lite pre-information sĂ„ save the date – och vĂ€lkomna!

* * *

Vi följer givetvis, och som alltid, FHM:s riktlinjer och förhĂ„ller oss till de direktiv som rĂ„der nĂ€r julmarknaden Ă€ger rum. Vi kommer att se till att det finns handsprit pĂ„ plats. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s