I Gladö kvarn finns två tennisbanor, en asfalt och en grus. På asfaltbanan är det gratis att spela för alla familjer som betalat årsavgiften till Fastighetsägareföreningen. Tider bokas vid tennisbanans anslagstavla. Det går naturligtvis också bra att spela landbandy, basket m.m, men var försiktig kring tennisnätet och respektera tidsbokningar.

Spel på grusbanan är för medlemmar som betalat säsongsavgift på 300 kr och kvitterat ut nyckel till grinden. Intresserade kontaktar Tommy Tegelgård på 0705-74 68 85.

KM i tennis genomförs i augusti. Turneringen 2017 äger rum 18–20 augusti.

Anmälan görs på anslagstavlan vid tennisbanorna, sätts upp inom kort. Se till att anmäla dig i god tid innan. Avgift 100 kr. Se vidare anslag vid tennisbanorna. Mer information av Tommy Tegelgård, 0705-74 68 85.

* * *

Grusbanan sköts av medlemmarna som betalar för banan. Pengarna tas helt och hållet från våra medlemsavgifter, vi har ingen annan finansiering, så de pengar som försvinner här tas från verksamhet vi annars kunnat genomföra. Vi ber alla hjälpas åt att reagera om ni ser någon sabotera allas vår gemensamma utrustning. Det har tyvärr förstörts saker på tennisbanorna tidigare.